Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, κάθε ιδιώτης και φυσικό πρόσωπο, χρειάζεται τη βοήθεια, τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τη διορατικότητα αξιόπιστων φορολογικών συμβούλων. Αυτό σας προσφέρει το έμπειρο προσωπικό του γραφείο μας, αναλαμβάνοντας σε συνέπεια και επαγγελματισμό να διαφυλάξει τα συμφέροντά κάθε πολίτη που πολλές φορές καλείται να αντιμετωπίσει ολομόναχος μία σειρά φορολογικών θεμάτων και προβλημάτων. Μέσα από ένα σύνολο υπηρεσιών με σύγχρονη προσέγγιση, η το γραφείο μας σας προσφέρει εκείνες τις λύσεις που θέλετε αλλά και εκείνες που ίσως να αγνοείτε πως υπάρχουν για την περίπτωση σας. Ειδικότερα:

Φορολογική Δήλωση

Συγκεντρώνουμε τα δεδομένα σας, τα αναλύουμε και συζητάμε μαζί σας κάθε προβληματισμό σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε σύννομες, ρεαλιστικές και συμφέρουσες επιλογές πριν από την υποβολή της δήλωσής σας. Κάθε δήλωση που υποβάλλουμε, εκτυπώνεται και αρχειοθετείται ώστε να είναι άμεσα στη διάθεσή σας, σε έντυπη αλλά και σε ψηφιακή μορφή.

Δηλώσεις Ακινήτων

Αμετακίνητο από την αρχή της στενής παρακολούθησης όλων των συνεχών αλλαγών στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσία, το γραφείο μας αναλαμβάνει να σας βγάλει εύκολα, γρήγορα και σωστά από το λαβύρινθο των εντύπων Ε9, του ΕΝΦΙΑ, του κτηματολογίου αλλά και όλων των συνεπακόλουθων εκκαθαριστικών δηλώσεων που καλείστε να υποβάλλετε.

Ρύθμιση Χρεών

Προσδιορίζουμε επακριβώς τα ποσά των χρεών σας και σας υποδεικνύουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αποπληρωμή τους. Στο γραφείο μας έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία ώστε να σας βοηθήσουμε ως προς την επίτευξη μιας σωστής και ρεαλιστικής λύσης που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε με συνέπεια και ασφάλεια στις υποχρεώσεις σας.

Κάτοικοι Εξωτερικού

Στο γραφείο μας εκμηδενίζουμε τις αποστάσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας και σε κατοίκους του εξωτερικού. Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση και αποστολή φορολογικών δηλώσεων, εκτελέσεις εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό, εισαγωγές συναλλάγματος αλλά και κάθε άλλη περίπτωση όπου ένας κάτοικος εξωτερικού χρειάζεται τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου και εξειδικευμένου συνεργάτη από την Ελλάδα.

Φορολογική Συμβουλή

Στο γραφείο μας θέλουμε και μπορούμε να σας διαθέσουμε το χρόνο και τις γνώσεις μας για οποιοδήποτε φορολογικό θέμα σας απασχολεί ή πιστεύετε πως πρόκειται να σας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον. Κλείστε το δικό σας ραντεβού στο γραφείο μας και απαλλαγείτε από λανθασμένες πληροφορίες, λάθος κατευθύνσεις και άγχος. Στο γραφείο μας θα λάβετε μόνο έγκυρες και επιστημονικές απαντήσεις που μετατρέπονται σε πραγματικές λύσεις.

Εκπροσώπηση σε Δημόσιες υπηρεσίες

Απέναντι στο τέρας της γραφειοκρατίας το γραφείο μας είναι θωρακισμένο με την πανοπλία των εξειδικευμένων γνώσεων και της εμπειρίας. Με μία απλή εξουσιοδότηση δίνετε εντολή στο γραφείο μας να σας εκπροσωπήσει γρήγορα, σωστά και επιτυχημένα σε κάθε δημόσια υπηρεσία. Από τις μικρές καθημερινές μάχες με το Ελληνικό Δημόσιο, μέχρι τις πλέον απαιτητικές υποθέσεις, κερδίστε χρόνο, απαλλαγείτε από το άγχος και αισθανθείτε σιγουριά για την επιτυχή έκβαση του ζητήματος που σας απασχολεί.

Έλεγχος αποδοχών

Θέλετε να γνωρίζετε αν τα χρήματα που λαμβάνετε από την εργασία σας ή τη σύνταξή σας, ανταποκρίνονται σε αυτά που πρέπει από το νόμο να λαμβάνετε; Το γραφείο μας σας λύνει τα χέρια και σε αυτό τον τομέα. Επικαιροποιημένη ενημέρωση αναφορικά με τις αποδοχές σας, όποιες και αν είναι αυτές, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς τι ακριβώς δικαιούστε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε τα νόμιμα δικαιώματα σας.