H ομάδα μας
Άνθρωποι σχολαστικοί και ερωτευμένοι με τη δουλειά τους

koimas ofice

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την παροχή Λογιστικών, Φορολογικών, Επιχειρηματικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.

Η Οικονομική Λογιστική επιστήμη ναι μέν έχει ως βάση της την μαθηματική λογική και σκέψη αλλά στην πραγματικότητα είναι μια κοινωνική επιστήμη. Μέσα απο το επάγγελμά μας, οι οικονομoλόγοι μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα μεγαλύτερα και σημαντικά οφέλη ως προς την κοινωνία των επιχειρήσεων και το συλλογικό συμφέρον ευρύτερα.

Στόχος του γραφείου μας είναι η ανάπτυξη ενός δυνατού σε γνώση και αξιοπιστίας φορολογικού προφίλ για κάθε ένα συνεργαζόμενο με εμάς φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Βασική προυπόθεση για την οικονομική επιτυχία μιας οντότητας , είτε μιλάμε για ένα νοικοκυριό ενός σπιτιού είτε για μια πολύ μεγάλη οντότητα,είναι η τήρηση βασικών αρχών της οικονομικής και λογιστικής επιστήμης. Βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων και της τεχνολογικής επανάστασης του 21ου αιώνα στις βασικές προυποθέσεις της επιτυχίας μιας οντότητας είναι η αφομοίωση, ανάπτυξη και προσαρμογή της επιστήμης της πληροφορικής μέσα στην οικονομική οντότητα. Η οικονομική οντότητα που θα ενσωματώνει τάχυστα τα ανωτέρω θα δημιουργεί υπεραξία (good will) έναντι των ανταγωνιστών στον κλάδο που ανήκει η επιχείρηση. Η υπεραξία δημιουργεί κέρδη και επενδύσεις.  

Είμαστε σε θέση με όρεξη, γνώση και σκληρή δουλειά πάντα με την διαρκή και ορθή επικοινωνία με εσάς έτσι ώστε να κατασκευάσουμε ένα επιτυχημένο οικονομικό προφίλ για εσάς.

Έχουμε όλα τα αναγκαία συστατικά , τα οποία συντίθονται απο εμπειρία, γνώση, αξιοπιστία, εχεμύθεια, ευελιξία. Θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες που θα θελήσετε απο την πρώτη κιόλας ημέρα της συνεργασίας μας.

Ο Αντώνης Κοϊμάς είναι ο ιδιοκτήτης του γραφείου και κάτοχος δύο πτυχίων ανωτάτης εκπαίδευσης : Aπο το τμήμα Χρηματοοικονομικής κ Ελεκτικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Καλαμάτας, εν συνεχεία απο το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως Οικονομολόγος απο το 2006 και απο το 2012 κατέχει τον ανώτατο βαθμό του Λογιστή - Φοροτεχνικού Α' Τάξης.

Κατά το παρελθόν υπήρξε βασικό στέλεχος της Οικονομικής υπηρεσίας και στο τμήμα μισθοδοσίας και εργατικών θεμάτων στην μεγαλύτερη ελεγκτική εταιρία της Ελλάδος με την επωνυμία "Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές Α.Ε" για 12 συναπτά έτη. Στα πλαίσια επιμόρφωσής του έχει παρακολουθήσει ποικίλα λογιστικά - φορολογικά και ελεγκτικά σεμινάρια τόσο σε ιδιωτικούς όσο και δημόσιους φορείς, με σκοπό την διεύρυνση των γνώσεών του, την ανάπτυξη των λογιστικών δεξιοτήτων του και την δια βίου μάθηση .

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κατερίνα Πέτρου

Λογιστικός - Φορολογικός σύμβουλος

Πτυχιούχος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου // Λογιστής - Φοροτεχνικός Β' τάξης, Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Με διορατικότητα και ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, αξιοποιεί με επιτυχημένο τρόπο την εμπειρία του γραφείου, με δύσκολες και απαιτητικές επιχειρηματικές υποθέσεις. Πάντα διαθέσιμη να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας υποδείξει τις λύσεις που πραγματικά χρειάζεστε.

Θανάσης Θεοδώρου

Σύμβουλος επενδυτικού - αγροδιατροφικού τομέα

Κάτοχος πτυχίου Γεωπόνου Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης (Γ.Π.Α.) και μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στη Διαχείριση Ποιότητας (Ε.Α.Π.). Ασχολείται με τη σύνταξη και την επίβλεψη επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων χρηματοδότησης του ιδιωτικού τομέα, στα οποία διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία. Παράλληλα, απασχολείται και με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα. Αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση ως μοναδική, προσεγγίζοντάς την με τρόπο υπεύθυνο και μεθοδικό. Βασική προτεραιότητά του αποτελεί η αναζήτηση λύσεων που θα οδηγήσουν στη λήψη των σωστών αποφάσεων.